suport a la candidatura de Victoire Ingabire Umuhoza per al XXVII Premi Internacional Catalunya 2016

Sense títol

VICTOIRE INGABIRE  ha estat presentada al Premi Internacional Catalunya 2016, pel Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya.

La seva candidatura va ser presentada i molt ben valorada a l’edició del Premi 2015. Els suports donats a l’anterior edició es sumen als d’enguany.

T’animem a ajudar-nos a promoure aquesta candidatura al P.I.C. 2016. L’empresonament de la Victoire i posterior sentencia a 15 anys per atrevir-se a ser candidata a unes eleccions “democràtiques”, necessita del suport de tots i totes.

Inshuti, com a entitat que tenim  en els nostres objectius  la denúncia de la vulneració dels Drets Humans a la Zona del Grans dels Llacs de l’Àfrica i de contribuir a la recerca de la pau i la justícia, ens unim a moltes altres associacions que també treballen en aquest camí i US DEMANEM LA VOSTRA SIGNATURA, que recomanem s’enviï el més aviat possible o abans de finalitzar la primera quinzena de desembre.

Aquest premi seria un suport molt important a la seva lluita per la Pau i la Democràcia, a la que sabem que vosaltres hi sou sensible

  1. Enviar la carta signada i escanejada a l’adreça mail;  pic@gencat.cat amb copia a l’adreça;   jpaloul@gencat.cat del Memorial Democràtic.
  1. La carta signada recomanem enviar-la a la Secretaria del Premi a l’adreça següent:

Premi Internacional Catalunya 2016(Departament de la Presidència, Plaça Sant Jaume,4)

Carta de suport Premi Catalunya2016 (1)

 

Gràcies pel vostre suport al treball pacífic de la lluitadora Victoire Ingabire Humuhoza.

INSHUTI

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Accions d'Inshuti. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *